БългарскиEnglish
Арматурни заготовки

Фирмата осигурява всички необходими услуги за подготовката на строителния процес- заготвяне на арматурно и бетонно желязо. Арматурното желязо се предлага в горещовалцувани пръти за армиране на бетон, прави и на кангали от стомана с висока якост на опън S500s SD произведена по метода TEMPCORE. Химичният състав, механичните свойства, размерите, теглото и допуските са изложени в сертификати по качеството, които се издават на клиентите при закупуване на арматурна заготовка.


Предлага се и експресно производство на арматурна заготовка без допълнително оскъпяване. Моля, не се колебайте да изпратите запитване към нашите сътрудници, използвайки формата долу.

Фирмата разполага с два арматурни двора на територията на град София и осигурява повече от 15 тона готова монтажна продукция от арматурна заготовка дневно. Този процес е част от непрекъснато увеличаващият се набор от услуги, към които се стреми компанията. По този начин, освен търговията с арматурно желязо в суров вид, се цели също и изпълнението на всички фактори за подготовката на строителния процес. Изключително ниските цени и коректното изпълнение на поставените срокове е част от професионалният имидж на компанията.

*Готовата продукция се мери с електронна везна- гаранция за максимална точност при определяне на теглото на заготовките. Таблицата показана на предишната страница се използва само като ориентировъчен инструмент.

**Като представители на Стомана Индъстри, Арматурните заготовки, както и целият изброен Сортов Прокат са едни от най-качествените метални изделия в Европейският съюз и се продават на изключително конкурентни цени.

Кангали Арматурно желязо
ф6 ф6
ф8 ф8
ф10 ф10
Бетонно желязо
№8 №18
№10 №20
№12 №22
№14 №25
№16 ?